Meta Lock
Hawblink 4
Vorupør
Telefon 9793 8111
Abningstider
Alle dage
10-17

e-mail
Fifty-Fifty Party
6937
6942
Åben butik, når det passer Jer!!
Gennem nogen tid har jeg haft fornøjelsen at betjene en ny kundegruppe, nemlig nogle af de mange, der under normale omstændigheder vil have vanskeligt ved at besøge Fru Lock indenfor den normale åbningstid. – Jeg mener at kunne sige, at alle deltagende har været glade for arrangementet.
Det vil vi gøre igen
Det er derfor naturligt at vi gerne vil gentage successen.
Samtidig glæder jeg mig meget til at vise den nye forretning, vi åbnede 1. marts i den totalt renoverede gamle fiskefabrik.
Aftale
Aftal indbyrdes hvornår det vil passe jer bedst at komme til Vorupør, og ring, eller send en mail, så vi kan aftale det videre fornødne.
Om det er en hverdagsaften eller søndag efter lukketid, er underordnet. I bestemmer og vil have butikken helt for jer selv!
Bedste betingelser
For at jeg vil kunne yde jer den bedst mulige service, vil det naturligvis være det mest hensigtsmæssige, om I kom ikke under 10, og ikke over 20 personer af gangen.
Oplevelse og Fordele
– Der vil være en lille forfriskning, og vi vil aftale en fællesrabat, der vil være attraktiv for begge parter, så Fru Lock vil være jeres naturlige indkøbssted, hvad enten det er til mere festlige lejligheder, eller "bare" smart dress fra de rigtige designere over hele Europa –til ALLE piger!
Prøv grænser

Tidligere arrangementer viste, at deltagerne havde både sjov og glæde af at "udpege" 2-3 deltager i gruppen til at gå catwalk. –
Andre foretrak at vi arrangerede fremvisningen.

Butikkens udvalg
Jeg modtager løbende nye leverancer, så butikken er et overflødighedshorn.
Mere om arrangementet
Jeg glæder mig meget til at modtage jeres henvendelse, så vi kan lave en aftale.
med venlig hilsen
Meta Lock
6927
6920